Caribisk stemning i Miami Beach

Miami's Beach-vibes og azurblåt hav er lige så puls nedsættende som rygtet går på.


Miami har det varmeste havvand jeg nogensinde har badet i

Miami er altid en god idé

Miami ligger i The Sunshine State Florida, så sydligt som USA's landegrænser tillader, men i øjeblikke kan man faktisk glemme, at man stadig er USA. Det tropiske klima, azurblå hav, palmetræer og den konstante summen af spansk, har mere caribisk ø-stemning over sig, end noget andet.


Mange er tilflyttere fra Puerto Rico, der har bragt den afslappede stemning med sig. Det er ikke unormalt at se folk iklædt kun bikini på gaden, restauranter og i butikker - embrace it. Vi opholdte os kun på Miami Beach, der er en aflang ø flugtende langs Miami's fastland. Øen er opdelt i South Beach, North Beach og Midbeach, hvor der er mest gang i South Beach.

Efter 5 uger på USA's landeveje i sommeren 2017 var en strandferie i Miami Beach mere end tiltrængt. Vi havde tre dage til at lave absolut intet, udover at tage til stranden, sove og spise. Vi forkælede os selv med et dødlækkert hotel ved stranden, så vi ikke skulle slæbe vores dovne kroppe ret langt. Kortene på bordet vi har ikke lavet en skid og hvor har det været en skøn afslutning på vores roadtrip.

The President Hotel - Miami Beach

Et af mine absolut ynglings hotellet i USA må gå til boutique hotellet The President på Miami Beach. Hotellet har 3-stjerner på skalaen (5 i mit hjerte) og ligger perfekt placeret på South Beach, lige bag ved kendte vej Ocean Drive. Den inkluderede morgenmadsbuffet er fantastisk, indretningen er lys og beachy og de ansatte var super søde.

Eneste irritation over hotellet er en man vil støde på de fleste steder i Miami. Et ekstra resort-fee bliver lagt oven i hotelprisen, ligemeget om man har betalt for værelset hjemmefra eller ej. Det vil sige, at den pris hotels.com, osv. viser, ikke er den pris man ender med at betale. Det er typisk omkring 21$ ekstra pr. nat, der kan blive en bitter betaling, når ikke man er informeret på forhånd.

Normal priser for et dobbeltværelse på The President Hotel er omkring 1050 kr. pr nat. Når man tilmelder sig hotels.com's gratis medlemskab, får man specielle tilbud på udvalgte hoteller. Vi var heldige at finde The President hotellet til kun 575kr. på tilbud, dog plus (det dumme) resort fee.

Billede fra Botique hotel The President entré

Til og fra og rundt omkring

Miami er generelt nem at komme rundt omkring, også selvom vi afleverede lejebilen inden ankomst. Man kan komme omkring med bus, tog, taxis og über. Det er blevet betydelig billigere, at komme til Miami end hvad det førhen har været, hvilket booster turismestrømmen fra Europa.

Det er nu muligt at flyve fra København til Miami fra kun 1900kr. tur retur! Oh yes.

Lufthavne i Miami: Alt efter hvilket flyselskab man flyver med, lander man i enten Miami International Airport eller Fort Lauerdale Airport. Der går dagligt tog og busser til Miami Beach, men efter 5 uger på farten var vi udkørte da vi først ramte Miami - Uber it was. Vi betalte 95kr. fra Miami International Airport direkte til Hotel The President på South Beach.

Når først man er på Miami Beach, går der busser fra nord til syd og ellers er det nemt at gå fra A til B.

Ikoniske livredder hytter


0 visninger

    Carolines Rejse

Kontakt: Carolinesolvsten@gmail.com

Sidens tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse. Til gengæld er du velkommen til at linke. 

INSTAGRAM

  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

2018 Copyright Carolinesrejse.com. Created with Wix.com 

2018 Copyright Carolinesrejse.com. Created with Wix.com