Sunday Funday: En overlevelsesguide til Nicaraguas vildeste poolparty

Sunday Funday minder om Las Vegas poolparties men rettet mod backpackere: Det betyder færre douchebags, og drinksene er langt billigere.


Ligesom de fleste andre Sunday Fundays overlevende vil svare: Jeg ved ikke engang hvor jeg skal starte. Sunday Funday er en ugentlig poolcrawl, der afholdes hver søndag i San Juan Del Sur, Nicaragua. Vi kunne ikke nøjes med én Sunday Funday og nappede en ekstra på tilbagevejen fra Honduras.

Du kan ikke fravælge Sunday Funday, uden at få det tværet i ansigtet på resten af din rejse i Mellemamerika. På dagen får alle deltagerne en Sunday Funday T-shirt som backpackere stolt viser frem som et overlevelses bevis. Jeg skal forsøge at vise hvor vanvittig en backpacker fest Sunday Funday er.


Den gode "Strake-ben" pose som vi alle kender så godt

Hvad skal man forvente af Sunday Funday?

Alt det praktiske om Mellemamerikas sindsforladte poolparty.

Forvent billige drinks, 200-300 spritstive backpackere fordelt på tre poolparties og en natklub i løbet af kun én dag. Det er meget at tage ind: Spænd selen.

  • Entrébilletten er 30USD, ved mindre man bor på Hostel Pachamama (festens start) eller Naked Tiger Hostel (festens slut), prisen halveres i så fald.

  • Prisen inkluderer entré, en Sunday Funday t-shirt og transport imellem de tre poolparties + en natklub.

  • Køb entrébilletten tidligt, de første får gratis drinksbilletter. Ellers ligger drinks priser på 2USD stk. Man kan købe mad på Naked Tiger Hostel.

  • Logik for burhøns: Hav badetøj på indenunder - det er en Poolparty Crawl.

  • De forskellige hostels hyrer internationale DJ's til at spille. Musikken er en blanding af house og calypso.

  • Sunday Funday er en fantastisk mulighed for at få 100 internationale venner, du ikke kan huske dagen efter.

Folk hiver surfbræts ned i poolen og bruger dem som beerpong borde

Step by Step - Sådan forløber en Sunday Funday

(Plus minus mere vanvid)

Klokken 09.30: Billetsalg på Pachamama Hostel.

Mød tidligt op for at hapse et par gratis drinksbilletter (man er vel broke backpacker). Efter billetten er købt, snup en stor brunch på Simon Says Smoothie Bar (valgfrit - eller nej, ikke hvis det stod til mig).

Klokken 13.00: Poolparty ved Pachamama Hostel.

Gud, hver mand og hans hund er dækket til i glitter inden for en time på Pachamama Hostel. Poolen blev indviet ved at en fuld idiot kom løbende mod den, skvattede og smadrede sit ansigt ned i vandet.

(Opslaget her er skrevet af den fulde idiot)


Generelt er der mange smukke mennesker til Sunday Funday. I venstre hjørne ses en lille trold.

Klokken 15.00: Poolparty ved Hotel Anamar

OBS: Kun ved højsæson

Jeg var til Sunday Funday i November, slutningen på Nicaraguas lavsæson og missede derfor Hotel Anamar. Tager man til Sunday Funday i højsæsonen, går alle deltagerne fra Hostel Pachamama videre ned ad vejen til Hotel Anamars poolparty.


Klokken 17.00: Poolparty Naked Tiger Hostel

Alle deltagerne bliver fragtet videre til Naked Tiger i busser og på ladet af trucks (ca. 15min). Naked Tiger ligger væk fra byen, oppe i bjergene med en vanvittig udsigt. Bartendere i udklædning står klar til at sprøjte gyselige tequilashots i munden på dig ved ankomst.

Hvis ikke man har presset mad ind før nu, er det vigtigt at tanke mavesækken op i Naked Tigers madbod. DJ'en spiller til ca. 20.00 hvor busserne ankommer og henter folk tilbage til byen.Jeg ved ikke engang hvad jeg skal sige til det her billede. Godt jeg får drukket lidt vand.

Klokken 20.00: Aribas Bar & Natklub

Busserne fragter deltagerne tilbage til San Juan Del Sur ved baren Aribas. Ingen pool, men til gengæld med havet i baghaven. Jeg var ikke imponeret over Aribas, fordi backpacker gruppen bliver blandet med en masse lokale og det dræber stemningen en smule. Bor man inde i byen er det dog smart at tage bussen ind på det tidspunkt.

OBS: Bor man på Naked Tiger Hostel, så drop bussen og bliv på hostellet. Det er en lang køretur og ikke oplevelsen værd. Alle skal forlade Naked Tiger når bussen kommer, men mange gemmer sig i busken for at gå tilbage når busserne er kørt. 5 min efter går festen igang igen og fortsætter til sent.


Billederne er lånt af Sunday Fundays facebook side

Hvor skal man bo i San Juan del Sur?

Overnatning før og efter Sunday Funday

Med 8 nætter i San Juan Del Sur, 2 Sunday Fundays og 3 forskellige hostels har jeg en holdning eller to til overnatning i San Juan Del Sur. Fordi billetsalget går igang tidligt, er det vigtigt at ankomme dagen før.

Pachamama Hostel: Mit absolut yndlings til Sunday Funday

Alt hvad man ønsker sig fra sit hostel til Sunday Funday. Halv pris på entrébilletten, pandekager til morgenmad, sociale ansatte og pæne værelser. Oven i hatten ligger Pachamama tæt på stranden og gode spisesteder.

Mama Saras Hostel: Som at få en ekstra mor

Har du fået nok af fest og fulde backpackere, så snup en detox hos Mama Saras Hostel. Ejeren, Mama Sara, åbner sit hjem op til dig som var du hendes eget barn. Der er både private og fællesværelser til billige priser.


Naked Tiger / Puks Palace: Hardcore partyhostels

Det er to forskellige hostels, men de to naboer minder meget om hinanden. Begge placeret langt fra byen oppe i bjergene med en vanvittig udsigt og flotte pools. Festerne er sjove, men efter 2 nætter fik vi nok af at se ejeren af Puks lægge baner af kokain op på poolbordet. Det er rimelig kaotisk og nyder man sin nattesøvn er det ikke stedet.Den grønne bygning er skønne Mama Saras Hostel

Aktiviteter i San Juan Del Sur

Hvad kan man lave udover Sunday Funday?

San Juan er en af mine absolut yndlings backpacker byer. Er man ikke til fest og farver, er San Juan Del Sur stadig et besøg værd pga. den smukke strand, hyggelige restauranter og det altid gode vejr.

Surfing: Overalt i San Juan tilbyder surferinstruktører deres hjælp, til at få dig op på brættet og ud over bølgerne. Bor man på Pachamama, tilbyder de surferlektioner til 25$ ved deres meget charmerende instruktør.

Hike til Crist of Mercy statuen: Den flotteste udsigt over San Juan er fra kristus statuen. Mange taxamænd prøvede at overvise os om at det er bedst at køre til statuen. Det er noget vås, på med vandreskoen og afsti afsted.

Massage ved Elixir Center: Årh jo, det må man godt. For kun 25$ for en times massage, er det her en super god undskyldning for en doven dag i San Juan Del Sur.Udsigten fra kristus statuen over San Juan Del Sur

Resturant anbefalinger i San Juan

Der er både godt til ganen og godt til maven


Morgenmad $: Simon Says Smoothie bar

En virkelig hyggelig café med sundt mad og et kæmpe menukort. Simon Says har borde i en baggård og er hyggeligt indrettet.


Frokost $: Ali Mama

Jeg skal prøve at se bort fra hvor charmerende de ansatte på Ali Mama er og gå direkte til maden. Falafel, Shawarma, Wraps og til meget få penge. Namme nam.


Aftensmad $$: The Fisherman

Placeret direkte på stranden, med perfekt udsigt til solnedgangen. Især deres pasta er gør de ekstra kroner oplevelsen værd.


Tømmermændsmad $: Dale Pues

De serverer en burger der kan vende selv de ondeste tømmermænd. Kig omkring dig på Dales og bemærk hvor mange gæster der stadig har glitter på sig. Du er ikke alene.
San Juan Del Sur er en af verdens bedste backpacker byer

Næste opslag fra Nicaragua: Vild Natur på Ometepe: Nicaraguas Vulkanø

0 visninger

    Carolines Rejse

Kontakt: Carolinesolvsten@gmail.com

Sidens tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse. Til gengæld er du velkommen til at linke. 

INSTAGRAM

  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

2018 Copyright Carolinesrejse.com. Created with Wix.com 

2018 Copyright Carolinesrejse.com. Created with Wix.com