Rejsen går til Paje, Zanzibars paradis

Vi trængte til en ferie fra rejsen (Ja, det kan man godt) og Paje's smukke sandstrande, palmetræer, turkisblå hav og småstærke drinks, gjorde tricket.

Efter 2 uger i hæsblæsende tempo på Tanzanias fastland, var en tur til Zanzibars paradis, helt på plads. På øens vestkyst ligger en hvid sandstribe, grænset op ad den lille landsby Paje.


Hotellerne langs Pajes strand er på turistkortet, dog foretrækker mange turister de travle, mere udviklede strande i nord. Så uden de andre bøllehatsbærende turister, kunne vi koble helt fra i Paje. Vi brugte dagene ved stranden, ved poolen, ved massagebriksen og på at svømme med delfiner i deres naturlige legeplads.

Zanzibars hvide Sandstrande

Honeymoon stemning på Ocean Blue Hotel

Vi boede på Ocean Blue Hotel i Paje, Zanzibar. Vi fik en hytte med havudsigt og egen terresse. Med sit enorme område, restauranter og private strand, minder det om et mindre resort. I midten af hytterne ligger to større pools samt en poolbar. Så en bar i restauranten, en bar ved poolen, og så tilføjer vi lige den sidste bar ved stranden. Man skulle nødigt gå tørstig rundt.

Værelserne er udstyret med aircondition, et stort bad og rosenblade på sengen, i vaske ægte honeymoon stemning. Vores ophold var inkluderet i AdventureDKs grupperejse til Tanzania & Zanzibar, men normal pris på en bungalow med havudsigt er 1100 DKK pr. nat inkl. morgenmad.

Hotelværelset på Ocean Blue

En svømmetur med delfiner

Den ene dag stillede vi drinken fra os, og tog på en dagstur. Vi kørte på tværs af Zanzibar til østkysten, hvor hotellet havde arrangeret en bådtur ud til "delfinernes legeplads". I bugten vi kørte ud til, findes delfiner i massevis, der opholder sig i området året rundt.

Vi var tidligt oppe og så solopgangen, inden vi sprang i den lille jolle og sejlede ud på åbent hav. Efter en times venten, var vi ved at vende snuden hjem, da en delfinflok sprang op af vandet ved siden af båden. "EVERYONE GET IN THE WATER" var startskudet til, at vi væltede over bord og havnede i delfinflokken. De nysgerrige dyr havde ikke travlt med at skulle videre, så vi havde rigeligt med tid til at se dem lege.

Ude og svømme med delfiner

Næste opslag fra Zanzibar: Prison Island - Det eneste fængsel jeg glædeligt vil sidde i

0 visninger

    Carolines Rejse

Kontakt: Carolinesolvsten@gmail.com

Sidens tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse. Til gengæld er du velkommen til at linke. 

INSTAGRAM

  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

2018 Copyright Carolinesrejse.com. Created with Wix.com 

2018 Copyright Carolinesrejse.com. Created with Wix.com