Bæredygtigt Luksus på Tri Lanka Hotel

Med den smukkeste udsigt over Koggala Lake kombinerer det smækre-lækre Hotel Tri Lanka bæredygtighed og luksus. Kan man ønske mere?

Man kan ikke researche hoteller på Sri Lanka længe, før Tri Lanka og dens ikoniske infinity-pool dukker frem. Hotellet er ejet af en fotograf, der har gjort hver en krog billedskøn. Hotellet er placeret ved kysten af ​​Koggala søen, omringet af råt natur og med påfugle vandrende frit.

Tri Lanka var søde at invitere os Pangea piger forbi på et dags visit. Vi sprang i et par tuk tuks fra Kathaluwa og kørte 6km. nordpå til det mest fancy hotel, mine backpacker fødder nogensinde har betrådt.


Indgangen til hotellets glas bibliotek

Bæredygtigt Luksus

En tidligere kanelplantage blev til Sri Lankas første, moderne, bæredygtige og luksuriøse designhotel. Nærhed til naturen er, hvad der understøtter alt ved Tri; fra opførelsen af hotellet, til maden og de aktiviteter der tilbydes.

Atmosfæren er fredelig på en måde, hvor man føler, at man går gennem en konstant meditationssession. Det kunne tydeligt mærkes, at "lokal først" var den tankegang, der lagde grund for alt på hotellet.


Tri er et af de steder, hvor du kan lave lige så meget eller lige så lidt som din krop tillader. Man kan starte morgenen ud med yoga, nyde en ayurvedisk massage eller tage på en krydderi tour i den omgivende jungle.

Bådbroen mod Koggala Lake

Udsøgte værelser og fine hytter

De fleste af værelserne er faktisk fritstående villaer gemt væk i stille, frodige lommer af junglen, med solnedgangs udsigt over Koggala Lake. Derudover er der tre værelser i vandtårnet, der har et lille lounge område i toppen, der giver den vildeste udsigt! Hiver man den store pung frem, er det muligt at få en få fingrene i en 96m2 villa med egen private pool. Hvis det ikke var nok, er badeværelset udstyret med en walk-in, raindrop bruser. Suk.


Alt på Hotel Tri Lanka er en harmonisk kombination af natur og moderne bygning

Hotel Tri Lanka er uden tvivl det mest luksuriøse hotel, jeg i mit liv har oplevet. Der er langt tanke i hver en detalje, fra badekarets udskæring i værelserne til stentrappen ved infinity-poolen.

Priserne for en overnatning på Hotel Tri Lanka rangerer imellem 325 og 1062 dollars. Der er en markant prisændring på sæsonerne og man kan spare mange penge ved, at besøge Tri i sommermånederne. Da jeg rejste i Juli, fik vi lov at komme forbi på en dagstur og smage deres udsøgte mad og slubre drinks ved poolen. Hotel Tri Lanka er en absolut perle ved Sri Lankas sydkyst.


8 meget glade piger efter en dag på Tri Hotel

0 visninger

    Carolines Rejse

Kontakt: Carolinesolvsten@gmail.com

Sidens tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse. Til gengæld er du velkommen til at linke. 

INSTAGRAM

  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

2018 Copyright Carolinesrejse.com. Created with Wix.com 

2018 Copyright Carolinesrejse.com. Created with Wix.com